Stan na dan u Beogradu na vodi

Najnovije i najmodernije Beogradsko naselje postalo je jedan od najtraženijih lokacija kada je u pitanju iznajmljivanje smeštaja u Beogradu. Brojni sadržaji, prelepa okolina, odlična pozicija, uređeno šetalište sa kafićima i restoranima razlog su velikog interesovanja za ovu beogradsku četvrt. U korak sa razvojem svih navedenih pogodnosti ide i razvoj ponude i kvaliteta objekata koji se izdaju. Stoga je kategorija stan na dan Beograd na vodi postala jedna od važnih oblast beogradskog turizma i vodeći predstavnik modernih aspiracija. Navedene tvrdnje najbolje će potkrepiti opis apartmana koji se nalaze u ovom delu prestonice.

2 najbolja apartmana u Beogradu na vodi

Najveća prednost ovih apartmana jeste njihova savšrena pozicija, koja omogućava turistima da budu nadomak svih centralnih gradskih sadržaja i uživaju u čarima najlepših turističkih atrakcija. Osim ove velka pogodnost ovih jedinica je njihova moderan enterijer, savršen pogled koji se sa njih pružaju i niz drugih pozitivnih pojedinosti.

Apartman Astoria

Objekat je lociran u ulici Savski trg, na svega 100 metara od Sava promenade. Apartman se sastoji od tri sobe: dve spavaće i dnevne, dva kupatila, kuhinje sa trpezarijom i terase sa pogledom na grad. Sve prostorije su opremljene modernim nameštajem, potrebnim aparatima i detaljima od kojih se istuču slike poznatih holivudskih glumaca. S obzirom na veliku površinu, apartman je idealan za čak deset osoba. Cene u njemu su određene s obzirom na broj rezervisanih dana i broj osoba, a kreću se od 100 do 45 evra. Svi koji rezervišu Astoriu moći će da uživaju u svim sadržajima koje nudi najmodernije beogradsko naselje.

Apartman Queen River

Smešten u srcu naselja Beograd na vodi, na čuvenom šetalištu, u okruženju prelepih splavova na Savi. Objekat je idealan za tri odrasle osobe, koje na raspolaganju imaju prostran dnevni boravak sa garniturom, kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo sa tuš kabinom. Najveća pogodnost je velika terasa sa koje se pruža pogled na sve lepote ovog dela Beograda. U okviru zgrade u kojoj se objekat nalazi smeštena je teretana i spa centar. Ukoliko izaberete ovaj apartmana za svoj beogradski boravak, sigurno je da ćete sebi priuštiti niz ispunjenih trenutaka.

Beograd na vodi vas čeka da vam pruži savršeno iskustvo, prelepe zalaske sunca, šum mirne vode, poglede na prirodu i grad. Za ljubitelje urbanih sadržaja i provoda ovo je savršen prostor jer u sebi sadrži mesta zbog kojih se Beograd naziva Mekom noćnog provoda. Ovo je deo grada koji je idealan za vikend udvoje ili odmora sa prijateljima. Pogledajte ponudu na platformama za rezervacije smeštaja i istražite kategorije: Halo oglasi stan na dan, Apartmani u Beogradu, Buking i pronađite savršen prostor za odmor.

Close Comments

Comments are closed.