Stan na dan u Borči sve popularniji

Beograd je počeo da razvija svoje turističke kapacitete u svim svojjim naseljima. Sve više dolazi do ekspanzije naselja koja izlaze iz okvira uskog centra grada, koji je dugo vremena držao primat kada je ponuda i potražnja turističkih sadržaja i smeštajnih kapaciteta u pitanju. Jedno od naselja koje poslednjih nekoliko godina doživljava ubrzani razvoj i stoga postaje sve traženije jeste Borča. Ovaj deo Beograda izbor je mnogih turista koji posećuju glavni grad tokom jednog ili više dana. Ralozi za to su vrlo prstojne cene smeštaja, ali i sve veća ponuda raznovrsnog sadržaja i kvalitetnog smeštaja u ovom beogradskom kvartu.

Sadržaji koje Borča nudi

Jedno od beogradskih naselja o čijim se blagodetima malo zna i govori, a koje obiluje raznovrsnim lepotama i čak istorijski važnim otkrićima. Pronađeni su arheološki ostaci iz bronzanog i gvozdenog doba, kao i razne figure, kovani novac iz 3 veka pre nove ere. Pored toga, dokazano je da je Borča pre nekoliko vekova bila ostrvo, ostatak Panonskom mora, što je slučaj i sa današnjim naseljem Ovča. Smešteno na levoj obali Dunava, ono svojim posetiocima priža mogućnost da uživaju u pogledu i budu povezani sa zemunskim delom Velikog ratnog ostrva. Najveći njegov deo pokriven je šumom, u kojoj se nastanjuju razne vrste ptica i koje je severnim delom povezano sa plažom Lido. Pontonski ost povezuje ovaj nenaseljeni deo sa Zemunskim kejom, što je odlična prilika da tokom boravka uživate u lepotama ovog prelepog šetališta. Osim ovoga, jedan od lokaliteta ovog kraja je i Veliko blato – prirodno jezero, koje predstavlja pravu oazu flore i faune i idealno mesto za ribolovce.

Pored svih lokaliteta, Borča je kraj koji je poznat po modernim prostorima za slavlja i mnoštvu gastronomskih i ugostiteljskih objekata, koji će tristima pružiti odmor i trenutke hedonizma. Neki od najpoznatijih su: No Stress; Villa Andjela; Restoran srpsko selo.

Najbolji apartmani u Borči

Idealan prostor za sve one koji žele da uživaju u mirnom kraju, nešto udaljenijem od gradske vreve, a opet dovoljno blizu svih gradskih sadržaja. Stan na dan Borča je kategorija koja osim odlične pozicije, može da se pohvali i kvalitetnim smeštajnim jedinicama, koje će zadovoljiti i najistančanije ukuse. Navešćemo apartman koji najbolje dokazuje iznete tvrdnje.

Apartman A52

Ovaj dvosoban objekat idealan je za porodične boravke ili putovanja sa prijateljima. Apartman je vrlo moderno dizajniran i komforan, te se sastoji od kuhinje, dnevnog boravka, dve spavaće sobe i prostrane terase. Posebna pogodnost je što je ova smeštajna jedinica povezana sa sadržajnim programom Sportskog centra Ole, u okviru kojeg gosti mogu koristiti teretanu, Fitness programe, kao i konferenciju salu, koja je potpuno opremljena svom potrebnom tehnikom. Pored ovoga, gosti apartmana dobijaju i popust od 10 posto na obedovanje u restoranu Lola, koji se nalazi u sklopu iste zgrade.

Verujemo da smo uspeli da iznesemo glavne razloge zbog koji je Borča postala popularna i zbog kojih je dobila titulu Naselje budućnosti. Ovaj beogradski kvart idealna je kombinacija odličnog smeštaja i atraktivnih sadržaja. Stan na dan u Beogradu postao je jedna od najrazvijenijih turističkih kategorija.

Close Comments

Comment (1)

  1. Pingback