Stanovi u Nišu i kako kupiti kvalitetan stan za pristojnu sumu novca

Niš spada u veće i značajnije gradove Srbije, a po svojoj veličini je on treći po redu u zemlji. Izuzetno je značajn za strateški položaj zemlje, dok je ujedno i univerzitetski grad. Niš se sastoji od pet opština, te je izuzetno pogodan za život. Zbog toga, mnogi mladi bračni parovi traže stanove u Nišu, kako bi sebi obezbedili sigurnu i uspešnu budućnost. Iako Niš važi za jedan od popularnijih gradova u našoj zemlji, moguće je pronaći i kvalitetan stan, za pristojnu sumu novca. 

Zahvaljujući analizi tržišta nekretnina u Nišu, dokazano je da je najveća potražnja stanova i kupovine nekretnine na opštini Medijana, budući da je ona najveća i najnaseljenija opština u čitavom gradu. Medijana obuhvata centralne lokacije u gradu i zbog toga je najtraženija, ali i ostale opštine ne manjkaju u ponudi kvalitetnih i povoljnih stanova. U Nišu možete pronaći različite stanove, a u ponudi su su jednosobni, jednoiposobni, dvosobni, dvoiposobni i veći stanovi. Izuzetno kvalitetne stanove možete pronaći na portalu Roomateor, koji je vremenom postao najbolji saveznik sa nekretnine širom Srbije. 

Prodaja stanova u Nišu možete biti uspešno obavljena putem ovog sajta, budući da su maksimalna profesionalnost i potpuna posvećenost klijentima ono što se svakodnevno nudi. Pri izboru vašeg idealnog stana značajno će vam pomoći sve informacije o strukturi stana, slike unutrašnjosti, opis svih detalja i krupnih stvari, podaci o uknjiženosti, cena, informacije da li je u pitanju novogradnja ili starogradnja i mnoge druge prednosti sajta. Na taj način moći ćete adekvatno i bezbedno da odaberete idealan stan u Nišu.

Kako uskladiti dobru lokaciju u Nišu i povoljnu cenu stana?

Kao što je već navedeno, najveća potražnja za stanovima u Nišu tiče se centralnih i najviše prometnih lokacija u gradu, kao što su stanovi na Bulevaru Nemanjića, Panteleju, Dunavištu ili na Paliluli. Zbog toga, godinama unazad je najveća potražnja za nekretninama u oblasti Medijana, ali i ostala popularna i prometna mesta u Nišu nude svim klijentima kvalitetne stanove i nekretnine. Neke od njih jesu Crveni Pevac, Dom Zdravlja, Dušanova ulica i ostala popularna mesta u gradu, gde se pored luksuznih i skupljih nekretnina mogu pronaći i one povoljnije, sa potpuno pristojnim cenama. 

Izuzetno dobar izbor mogu da budu i opštine koje nisu u samom centru grada, budući da su malo dalje od gradske buke i gužve a opet dobro povezane sa svim gradskim dešavanjima i ustanovama. Kao takvo se izdvaja Dunavište, koje je, iako pripada opštini Medijana, ne spada u sami, centralni deo grada. Ipak, Dunavište je gusto naseljen deo Niša i odlično je povezan sa ostatkom grada.

Sa druge strane, opština Pantelej ima veliki broj stanova u novogradnji, a u pitanju su mirna naselja u kojima nema konstantne buke i gužve. Odlično su povezana sa centralnim delom grada, a možete se naći dosta stanova po pristupačnoj ceni, te je ova lokacija odlična za porodice. Pored ovakvih naselja, postoji još pregršt prigradskih mesta kojima vredi pružiti šansu i istražiti kakav bi život bio u njima. Osim što su udaljeni od gradske buke, izuzetno pristupačne cene privući će sve klijente koji su u potrazi za savršenim domom.

Ono što će dodatno uštedeti vaš novac, ali i dragoceno vreme, jeste kupovina stana u novogradnji. Ovakav stan vam može obezbediti stan u koji nećete morati dodatno da ulažete, a neće biti potrebe za bilo kakvim renoviranjem. Kupovinom ovakvog stana ćete smanjiti znatno vreme koje će vam oduzeti sama selidba i useljenje, te ćete se znatno brže useliti nego da je to slučaj sa starogradnjom. Budući da je Niš grad koji se razvija iz dana u dan, sve je više novogradnje te su ponude različite. Takođe, odmah ćete u početku znati kakav je raspored prostorija i odmah ćete zaključiti u kojoj meri je prostor funkcionalan. Velika prednost je ta što su novoizgrađeni projekti van centralnog dela grada, čime ćete dobiti mir i tišinu, ali i uštedeti na novcu.

Kupovina stana u Nišu može biti veliki izazov svakom klijentu, te je zato izuzetno važno odabrati dobru lokaciju i kvalitetnu agenciju preko koje ćete vaše ideje sprovesti u delo. Iako postoji mnogo opcija, važno je stalno pratiti cene kako biste vaš dugo željeni stan dobili po što kvalitetnijoj i povoljnijoj ceni. Budući da je Niš grad koji se konstantno razvija i širi, svako u njemu može da pronađe stan po meri. Bilo da ste ljubitelji centralnog dela grada i konstantne vreve građana i turista, ili ipak više volite mirne i ne toliko prometne predele, u Nišu možete pronaći sve od navedenog. Ukoliko odaberete dobru i pouzdanu agenciju za nekretnine i istražite sopstvene afinitete na vreme, čeka vas savršen stan i život kakav ste oduvek želeli.

Close Comments

Comments are closed.