Vakcinacija u Beogradu: Kako da ostvarite popust na rezervacije smeštaja

Epidemija korona virusa je najbolji pokazatelj da svako zlo ima svoju dobru stranu i da najteže situaciju umeju da izrode dosta pozitivnih stvari. Tako smo nakon ovog perioda izolacija, zatvaranja i susretanja sa brojnim poteškoćama naučili da samo solidarnost, zajedništvo i zajednička odgovornost mogu da nas odvedu do rešenja problema. Kada je reč o konkretnoj borbi sa virusom, njegovo najbolje i najbrže rešenje je vakcinacija. Verujući da svako mora da da svoj doprinos kako bi ovaj proces postao sve masovniji i brži, portal Apartmani u Beogradu je odlučio da svoje usluge ponudi i prilagodi onima koji su se odlučili na ovaj korak. Svima koji u Beograd dolaze zbog vakcinacije i koji tom prilikom rezervišu smeštaj naša agencija u dogovoru sa vlasnicima apartmana odobrava popust od 10% na rezervacije smeštaja. Posetioci iz regiona i inostranstva koji u Srbiju dolaze kako bi pomogli okončanju borbe sa virusom, moći će da uživaju u kvalitetnom prostoru za odmor po umanjenoj ceni, a sve što je potrebno jeste da prilikom rezervacije prilože potvrdu o izvršenoj vakcinaciji. U nastavku saznajte gde se sve nalaze punktovi za vakcinaciju bez zakazivanja i kako najlakše rezervisati kvalitetan smeštaj.

Punktovi za vakcinaciju bez zakazivanja

Sekretarijat za socijalnu zaštitu je saopštio da je u domovima zdravlja i ambulantama svih beogradskih opština omogućena vakcinacija bez zakazivanja termina. Građanima su na raspolaganju vakcine sinofarm i fajzer, a termini koji su dostupni su mahom radnim danom od 08 do 19 i tokom vikenda od 09 do 18 časova. Gotovo sve opštine su razvile punktove na više različitih adresa, a detaljan pregled ulica i tačnih lokacija možete pogledati na sajtu grada Beograda: Tačne adrese punktova za vakcinaciju bez zakazivanja.

Kako pronaći i rezervisati smeštaj tokom vakcinacije

Ukoliko vam je nakon uspešno obavljene vakcinacije potreban uboban i kvalitetan smeštaj, naš sajt je idealno mesto za vas. Na njemu možete pronaći smeštajne jedinice različite strukture, opremljenosti i pogodnosti. One su raspoređene duž svih delova prestonice, te je sigurno da ćete lako moći da izaberete smeštaj koji je u blizini mesta izabranih za vakcinaciju. Od Starog grada, preko Vračara i Zvezdare, pa do Rakovice, Zemuna i Surčina – sve lokacije se mogu pohvaliti vrlo modernim apartmanima, koji će vam pružiti prijatan odmor. Posebno treba naglasiti da je dijapazon cena smeštajnih objekata izuzetno širok i omogućava vam da izabrete baš ono što u potpunosti odgovara vašim mogućnostima. Ukoliko tome dodamo pomenuti popust koji ovom prilikom ostvarujete, sigurno je da ćete uživati u svim pogodnostima apartmana i prijatnom smeštaju za vrlo pristojnu sumu novca.
Kako biste napravili izbor i rezervisali željeni apartman, potrebno je da posetite našu stranicu: Apartmani u Beogradu – pretraga, pregledate apartmane i označite željene filtere, koji će na najbolji način suziti pretragu. Kada pronađete savršen smeštaj, sledeći korak je da na njegovoj prezentaciji označite datume boravka, a zatim klikom na dugme rezerviši pošaljete upit raspoloživosti. U najkraćem roku dobijate potvrdu rezervacije ili, ukoliko je smeštaj zauzet, predloge za slične smeštajne jedinice. Osim ovoga, odgovarajući apartman možete rezervisati i pozivom na broj telefona: 065 369 62 96 ili upitom na mejl: bgdapartmani@gmail.com. Naš tim je tu za vas svakog dana od 08 do 23 časa, spreman da vam ponudi vrlo prijatan boravak.

Budite odgovorni. Brinite o sebi i drugima. Učinite sve što je u vašoj moći kako bismo svi što pre nastavili sa normalnim tokom života i izbegli nove negativne posledice epidemije. Izdvojite par sati svog vremena kako biste uložili u svoje i zdravlje svoje okoline. Mi smo tu da vam ponudimo savršen prostor za odmor nakon obavljenog velikog koraka. Zajedništvo i odgovornost mogu da sruše sve prepreke koje nam stanu na put. Situacija u kojoj smo se je najbolji pokazatelj navedenog.

Close Comments

Comments are closed.