Čukarica

You are here: Početna  > SRBIJA  > BEOGRAD  > Čukarica

Showing 10 from 10 Items
 • Item thumbnail
  0

  Apartman Amulet Beograd Čukarica

  Apartman Amulet Čukarica lociran je u centru Žarkova, u ulici Veljka Petrovića. Može da ugosti maksimalno 5 osoba. U neposrednoj okolini nalazi se mnoštvo kafića, restorana, supermarket kao I linija gradskog prevoza tako da je apartman odlično povezan sa ostalim delovima grada.

 • Item thumbnail
  0

  Apartman Meri Beograd Čukarica

  Apartman Meri Čukarica lociran je na Banovom Brdu, u ulici Udbinska 9. Može da ugosti maksimalno 5 osoba. U neposrednoj okolini nalazi se mnoštvo kafića, restorana, supermarket kao I linija gradskog prevoza.

 • Item thumbnail
  0

  Apartman Nataly Beograd Čukarica

  Apartman Nataly Čukarica lociran je na Banovom Brdu, uVodovodskoj ulici. U neposrednoj blizini nalazi se sportski centar Košutnjak. Može da ugosti maksimalno 3 osobe.

 • Item thumbnail
  0

  Apoteka Lantana 1

  Grad: Beograd
  Tel: 011/ 2360 832
  Mob: 060/ 5577 061
  Osnovni proizvodi/usluge: Apoteka Lantana 1, privatne apoteke Beograd, apotekarske kreme, apoteke Cukarica, cene lekova u apotekama, lekovi Beograd

 • Item thumbnail
  0

  EXTRA DAR - MAR

  Igraonicu “Extra Dar Mar” možete pronaći na Banovom brdu u ulici Nikolaja Gogolja broj 4. Dečija igraonica na Čukarici dizajnirana je i uređena u skladu sa potrebama deteta za veselom i bezbrižnom igrom u sigurnom okruženju. Prostor od 250 m2 idealan je za nesmetanu igru velikog broja dece.

 • Item thumbnail
  0

  Balon za mali fudbal Tri M

  Adresa: Obrenovacka 6 (Sremcica), Beograd
  Opština: Čukarica
  Grad: Beograd
  Mob: 065/ 2402 300, 063/ 2402 30
  Osnovni proizvodi/usluge: Balon Tri M, balon 3 M, Skola fudbala Sremcica

 • Item thumbnail
  0

  Parfimerija Chic n cool

  Osnovni proizvodi/usluge: Parfimerija Chic ‘n’ cool, zenski parfemi, parfemi za leto, muski parfemi, najbolji parfemi, parfimerije Zarkovo.

 • Item thumbnail
  0

  Euroneting d.o.o

  Euroneting doo – pouzdanost i kvalitet . Firma Euroneting već dugi niz godina uspešno posluje na tržištu Srbije i Crne Gore . Naše poslovanje je usmereno ka završnim radovima u gradjevinarstvu . Uspešno saradjujemo sa velikim brojem gradjevinskih firmi .