BEOGRAD

You are here: Početna  > SRBIJA  > BEOGRAD

Showing 20 from 296 Items
  • Item thumbnail
    0

    Avala Selidbe

    Kontakt podaci: Telefon: +381.63.322.092 Telefon: +381.64.637.0527 Kapacitet 2 osobe Cena 45-50 evra (2 osobe) *cene za praznike i Novu godinu su uvećane* Apartman Vid Voždovac je moderno opremljen apartman površine 60 m2 sa đakuzijem. Apartman Vid je odličan izbor za 2 osobe. Nalazi se u mirnoj i tihoj ulici Vidska 27, u blizini parka, Zvezdinog i Partizanovog stadiona, tako da ukoliko dolazite […]

  • Item thumbnail
    0

    Apartman Dibonas Lux Beograd Voždovac

    Apartman Dibonas Lux na Vozdovcu u naselju Vojvode Vlahovica je lux apartman u velikoj kuci. Prilikom najma ovog apartmana na raspolaganju Vam je parking mesto u dovoristu ispred samog apartmana koje je obezbedjeno za sve goste. Apartman je namenjen gostima koji vole komfor.

  • Item thumbnail
    0

    Apartman M48 C Beograd Voždovac

    Apartman M48 C Voždovac je apartman površine 52 m2. Apartman je odličan izbor za 4 osobe. Lociran u mirnoj i tihoj ulici Miklošićeva 48, na samo par minuta vožnje udaljen od Autokomande. Ovaj lepo uređen enterijer ima 2 odovojene spavaće sobe, sa bračnim krevetima, veliku dnevnu sobu , potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom, moderno opremljeno kupatilo.

  • Item thumbnail
    0

    Apartman Dibonas Beograd Voždovac

    Apartman Dibonas Voždovac je apartman površine 92 m2. Apartman Dibonas je odličan izbor za 5 osoba. Lociran u mirnoj i tihoj ulici Vojvode Vlahovića 9, Ovaj lepo uređen enterijer ima 2 odovojene spavaće sobe, sa bračnim krevetima, veliku dnevnu sobu , potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom, moderno opremljeno kupatilo.

  • Item thumbnail
    0

    Apartman Vojvoda Beograd Voždovac

    Apartman Vojvoda Voždovac je apartman površine 55 m2. Apartman Vojvoda je odličan izbor za 4 osobe. Lociran u mirnoj i tihoj ulici Vojvode Stepe , u blizini parka, sportskog centra ,, Šumica” i Zvezdinog i Partizanovog stadiona, tako da ukoliko dolazite na fudbalske utakmice, ovaj apartman je odličan izbor.

  • Item thumbnail
    0

    Apartman Cadiz Beograd Čukarica

    Apartman Cadiz Čukarica lociran je na Žarkovu u ulici Generala Milutina Vlajića. Namenjen da ugosti 4 osobe. U blizini apartmana nalazi se Ada Ciganlija, Košutnjak, Beogradski sajam, mnoštvo restorana, kafića, supermarketa.

  • Item thumbnail
    0

    Apartman New Moment Beograd Čukarica

    Apartman New Moment Čukarica , lociran je na Žarkovu, u Spasenovićevoj ulici. U blizini apartmana nalazi se Ada Ciganlija, Košutnjak, kafići, restorani, supermarketi, pijaca.

  • Item thumbnail
    0

    Apartman Zora Beograd Čukarica

    Apartman Zora Čukarica , lociran je na Žarkovu, u ulici Slavonskih brigada. U blizini apartmana nalazi se sportski centar Košutnjak, brojni tržni centri, kafići, restorani, supermarketi. Može da ugosti maksimalno 2 osobe.

  • Item thumbnail
    0

    Apartman Zorica Beograd Čukarica

    Apartman Zorica Čukarica , lociran je na Žarkovu, u ulici Slavonskih brigada. U blizini apartmana nalazi se sportski centar Košutnjak, brojni tržni centri, kafići, restorani, supermarketi.

  • Item thumbnail
    0

    Apartman Amulet Beograd Čukarica

    Apartman Amulet Čukarica lociran je u centru Žarkova, u ulici Veljka Petrovića. Može da ugosti maksimalno 5 osoba. U neposrednoj okolini nalazi se mnoštvo kafića, restorana, supermarket kao I linija gradskog prevoza tako da je apartman odlično povezan sa ostalim delovima grada.

  • Item thumbnail
    0

    Apartman Meri Beograd Čukarica

    Apartman Meri Čukarica lociran je na Banovom Brdu, u ulici Udbinska 9. Može da ugosti maksimalno 5 osoba. U neposrednoj okolini nalazi se mnoštvo kafića, restorana, supermarket kao I linija gradskog prevoza.

  • Item thumbnail
    0

    Apartman Nataly Beograd Čukarica

    Apartman Nataly Čukarica lociran je na Banovom Brdu, uVodovodskoj ulici. U neposrednoj blizini nalazi se sportski centar Košutnjak. Može da ugosti maksimalno 3 osobe.

  • Item thumbnail
    0

    Apartman Zen Garden Beograd Čukarica

    Apartman Zen Garden Čukarica lociran je na Banovom Brdu, u ulici Ratka Mitrovića. U neposrednoj blizini nalazi se sportski centar Košutnjak, Ada Ciganlija, brojni kafići, tržni centri, restorani i prodavnice.

  • Item thumbnail
    0

    Apartman Vitraž Beograd Centar

    Apartman Vitraž nalazi se u srcu Beograda, u Svetogorskoj ulici. Namenjen da ugosti 2 osobe. Sastoji se od sobe sa bračnim krevetom, kuhinje sa šankom, modern opremljenim kupatilom sa tuš kabinom.