BEOGRAD

You are here: Početna  > SRBIJA  > BEOGRAD

Showing 20 from 299 Items
 • Item thumbnail
  0

  Apartman Dibonas Lux Beograd Voždovac

  Apartman Dibonas Lux na Vozdovcu u naselju Vojvode Vlahovica je lux apartman u velikoj kuci. Prilikom najma ovog apartmana na raspolaganju Vam je parking mesto u dovoristu ispred samog apartmana koje je obezbedjeno za sve goste. Apartman je namenjen gostima koji vole komfor.

 • Item thumbnail
  0

  Apartman M48 C Beograd Voždovac

  Apartman M48 C Voždovac je apartman površine 52 m2. Apartman je odličan izbor za 4 osobe. Lociran u mirnoj i tihoj ulici Miklošićeva 48, na samo par minuta vožnje udaljen od Autokomande. Ovaj lepo uređen enterijer ima 2 odovojene spavaće sobe, sa bračnim krevetima, veliku dnevnu sobu , potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom, moderno opremljeno kupatilo.

 • Item thumbnail
  0

  Apartman Dibonas Beograd Voždovac

  Apartman Dibonas Voždovac je apartman površine 92 m2. Apartman Dibonas je odličan izbor za 5 osoba. Lociran u mirnoj i tihoj ulici Vojvode Vlahovića 9, Ovaj lepo uređen enterijer ima 2 odovojene spavaće sobe, sa bračnim krevetima, veliku dnevnu sobu , potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim stolom, moderno opremljeno kupatilo.

 • Item thumbnail
  0

  Apartman Vojvoda Beograd Voždovac

  Apartman Vojvoda Voždovac je apartman površine 55 m2. Apartman Vojvoda je odličan izbor za 4 osobe. Lociran u mirnoj i tihoj ulici Vojvode Stepe , u blizini parka, sportskog centra ,, Šumica” i Zvezdinog i Partizanovog stadiona, tako da ukoliko dolazite na fudbalske utakmice, ovaj apartman je odličan izbor.

 • Item thumbnail
  0

  Apartman Cadiz Beograd Čukarica

  Apartman Cadiz Čukarica lociran je na Žarkovu u ulici Generala Milutina Vlajića. Namenjen da ugosti 4 osobe. U blizini apartmana nalazi se Ada Ciganlija, Košutnjak, Beogradski sajam, mnoštvo restorana, kafića, supermarketa.

 • Item thumbnail
  0

  Apartman New Moment Beograd Čukarica

  Apartman New Moment Čukarica , lociran je na Žarkovu, u Spasenovićevoj ulici. U blizini apartmana nalazi se Ada Ciganlija, Košutnjak, kafići, restorani, supermarketi, pijaca.

 • Item thumbnail
  0

  Apartman Zora Beograd Čukarica

  Apartman Zora Čukarica , lociran je na Žarkovu, u ulici Slavonskih brigada. U blizini apartmana nalazi se sportski centar Košutnjak, brojni tržni centri, kafići, restorani, supermarketi. Može da ugosti maksimalno 2 osobe.

 • Item thumbnail
  0

  Apartman Zorica Beograd Čukarica

  Apartman Zorica Čukarica , lociran je na Žarkovu, u ulici Slavonskih brigada. U blizini apartmana nalazi se sportski centar Košutnjak, brojni tržni centri, kafići, restorani, supermarketi.

 • Item thumbnail
  0

  Apartman Amulet Beograd Čukarica

  Apartman Amulet Čukarica lociran je u centru Žarkova, u ulici Veljka Petrovića. Može da ugosti maksimalno 5 osoba. U neposrednoj okolini nalazi se mnoštvo kafića, restorana, supermarket kao I linija gradskog prevoza tako da je apartman odlično povezan sa ostalim delovima grada.

 • Item thumbnail
  0

  Apartman Meri Beograd Čukarica

  Apartman Meri Čukarica lociran je na Banovom Brdu, u ulici Udbinska 9. Može da ugosti maksimalno 5 osoba. U neposrednoj okolini nalazi se mnoštvo kafića, restorana, supermarket kao I linija gradskog prevoza.