Hörmann Serbia

You are here Početna  > Kuća i kancelarija >  Hörmann Serbia
Item image

Adresa: Udarne desetine 32, Surčin, Beograd

Opština: Surčin

Grad: Beograd

Tel: 011/844 08 21

Mob: 062/760 126

Osnovni proizvodi/usluge: segmentna garazna vrata, kipujuca garazna vrata, zajednicka garazna vrata, rolo vrata, brza vrata, industrijska segmentna vrata, ulazna vrata

Grupacija Hörmann je internacionalna kompanija u stalnom razvoju koja u dobavljačkoj industriji za građevinarstvo posluje i van evropskih granica. U 24 specijalizovane fabrike proizvode se garažna i kućna vrata, ramovi i motori za tržište Evrope, Severne Amerike i Azije. Sa više od 6.000 zaposlenih u preduzeću koje je stopostotno vlasništvo porodice Hörmann ostvaruje se promet od preko milijardu evra.

Marka Hörmann je danas sinonim kvaliteta, što je potpuno u duhu osnivača. Porodično preduzeće je sa više od 75 godina iskustva u proizvodnji vrata postalo vodeći proizvođač na tržištu i broj 1 u Evropi. To Vam pruža dobar osećaj prilikom kupovine Hörmann vrata.

Hörmann asortiman čine: garažna vrata, kipujuća garažna vrata i zajednička garažna vrata, rolo vrata, brza vrata, industrijska vrata, ulazna vrata, klizna vrata, motori za vrata, segmentna vrata, pretovarna tehnika, čelični ramovi, motori za kapije, harmonika vrata, kućna vrata, unutrašnja vrata, protivpožarna vrata, rolo rešetke…

Hormann-grupa je kompanija koja se širi u internacionalnom smeru. U 15 visoko specijalizovanih fabrika proizvode se vrata, kapije, ramovi i motori u Evropi, Severnoj Americi i Aziji. Ona danas obuhvata pored poznatih klasičnih i rolo vrata, harmonika vrata, protivpožarna i brza vrata, motore za vrata i upravljačke kutije kao i sisteme pretovarne tehnike, protivpožarne i protivdimne završetkei, kućna i unutrašnja vrata, nadstrešnice i ramove.

Hörmann brza vrata se koriste u unutrašnjosti i kao spoljni zatvarač radi optimizacije protoka saobraćaja, radi poboljšanja klime u prostoriji i radi uštede u potrošnji energije. Hörmann program obuhvata providna vrata koja se otvaraju vertikalno i horizontalno sa fleksibilnom zavesom, takođe i u kombinaciji sa segmentnim vratima i rolo vratima kao i sa snažnim spiralnim vratima, koja imaju aluminijumske profile sa ravnom površinom.

RollMatic garažna vrata kompanije Hörmann obezbeđuju puno slobodnog prostora ispred i u garaži. RollMatic garažna vrata su izrađena od visokokvalitetnog aluminijuma koji je zaštićen od korozije i opremljena su modernom standardnom Hörmann pogonskom tehnologijom. Pogon se lako održava i postavljen je izvan konzole. Pokretanje i zaustavljanje RollMatic garažnih vrata se odvija bez buke i glatko, što štiti vrata. Unutrašnji taster i osvetljenje garaže su već integrisani u upravljačko kućište.

Segmentna vrata otvaraju se vertikalno i odlaze ispod plafona. Ovakvom konstrukcijom nude maksimalan prostor u garaži kao i za parkiranje ispred nje.

Hormann segmentna vrata, motori i upravljačke kutije su međusobno usaglašeni sistemi na jednom mestu. To štedi vreme i novac!

Hörmann rolo vrata i rolo rešetke od aluminijuma, čelika ili plemenitog čelika su posebno ekonomična zahvaljujući jednostavnoj konstrukciji sa malo komponenata. Tu su i završeci, koji se iznova dokazuju u svakodnevnoj eksploataciji. Rolo vrata i rolo rešetka jedva zauzimaju mesto iznad otvora. Ona se kompaktno namotavaju iza grede.

Bočno i u području plafona nema gubitka površine hale.

Segmentna vrata se otvaraju vertikalno i time stvaraju više mesta ispred i unutar garaže. Segmenti vrata se ravno slažu ispod plafona, vertikalno preko otvora ili prateći krov. Više od četiri decenije Hörmann je u području industrijskih segmentnih vrata izgradio jedinstvene programe i time postavio merila za budućnost.

Pouzdana kipujuća vrata Berry se kipuju prema spolja pre nego što se zaustave ispod plafona vaše garaže. Preko 20 motiva vrata u čeliku ili drvetu vam pružaju slobodu oblikovanja. Jedna kipujuća vrata teško da mogu biti sigurnija. I pomoću sistema zaključavanja ona su u pogledu sigurnosti od provale praktično neprevaziđena. Sasvim je svejedno da li ćete se odlučiti za automatska vrata ili za ona sa ručnim aktiviranjem. Hormann Berry vrata su ispitana i sertifikovana prema visokim sigurnosnim zahtevima i karakteristikama Euro norme 13241-1.

Hörmann ThermoPro vrata za ulaz u kuću i sporedne ulaze od čelika ili aluminijuma možete dobiti u velikom izboru motiva. Ova povoljna vrata Vam daju sa standardnim višestrukim zaključavanjem osećaj sigurnosti, štede sa svojom odličnom toplotnom izolacijom energiju i daju lični pečat Vašem domu.

Automatsko otvaranje i zatvaranje za krilne i klizne kapije. Tek sa daljinski upravljanim motorima vaša kapija postaje komforna na način, na koji to i očekujete. Naravno to treba da bude motor u koji se možete pouzdati svaki dan. Hormann ima rešenje za vašu novu kapiju ili za naknadno opremanje već postojeće krilne ili klizne kapije.

Hörmann nudi kompletan program pretovarne tehnike pomoću perfektno usklađenog sistema utovarnih rampi, dihtung vrata i utovarnih tunela iz sopstvene proizvodnje.

Za zaštitu od požara i bezbedan put za bekstvo u slučaju nužde. Od potpuno ostakljenih vrata sa protivdimnom zaštitom, T30- i T90-elementi cevastog rama u čeliku i aluminijumu, preko čeličnih protivpožarnih vrata sa ostakljenjem u ravni sa površinom, do robusnih vrata od čelika i plemenitog čelika.

Visoka specijalizacija kod Hörmann proizvodnje rolo vrata i rolo rešetke daleko prevazilazi uobičajene standarde. Implementacija specijalnih rešenja spada u svakodnevne obaveze našeg moćnog tima.

Hörmann unutrašnja vrata ispunjavaju sve zahteve investitora prilikom gradnje objekta. Hörmann Vam nudi vrata za sva područja zgrade u čeliku, čeliku/drvetu i aluminijumu napravljena na jednom mestu. Ovaj program je autentičan posredstvom visokog kvaliteta, boja i mnogostruke varijante opremanja kao i posredstvom atraktivnog odnosa cene i kvaliteta.

Sa novim DURATEC plastičnim ostakljenjem Hörmann segmentna vrata zadržavaju i posle višestrukog čišćenja trajno svoju providnost. Dodatna prednost novog ojačanog ostakljenja od 26 mm je značajno poboljšana toplotna izolacija. Propustljivost toplote je za 20% niža u odnosu na ostakljenje od 16 mm. Kao dodatna mogućnost postoji i 3-struko ostakljenje koje poseduje još bolju toplotnu izolaciju.

Optimalna ekonomičnost, trajna sigurnost u funkcionisanju i bezbednost osoba kao i ekstremno miran hod, čak i kod velike učestalosti korišćenja, su karakteristike vrata za zajedničku garažu ET500. Konstrukcija vrata, koja praktično ne zahteva održavanje, se otvara i zatvara sa lakim hodom, veoma tiho i bezbedno pomoću tehnike protivteže koja se ne haba.

Detaljnije informacije možete potražiti na našem sajtu: www.hormann.rs


Naša Adresa

Adresa:
Udarne desetine 32, Surčin, Beograd
GPS:
44.873834, 20.17639429999997
Telefon:
011/844 08 21 ;062/760 126