Pinn Bet sportska kladionica

Teško je odrediti koja je kladionica najbolja. Sada cemo podeliti nase mišljenje o jednoj, a vi procenite da li je ona pravi izbor za vas!

Pinn Bet sportska kladionica je delimično mlada kompanija koja vam pruža mogucnosi online kladjenja. Na pocetku svog rada nije imala website preko kog ste mogli da se kladite, a ni aplikaciju. Kada su se stekli uslovi i potreba za tim, redizajnirala je svoj website, napravila aplikaciju ali i poseban dizajn website-a za mobilne korisnike. U nastavku cemo vam pokazati kako da instalirate pinn bet kladionica aplikaciju, kao i neke od opcija koje vam ona pruža.

Pinn Bet je napravio novu aplikaciju za vlasnike Android uredjaja, nazalost za ljubitelje iOS uredjaja nje jos uvek nema, ali se uskoro nadamo i njoj. Website je prilagodjen mobilnim pretrazivacima i ima isti dizajn poput aplikacije, pa se lako snalazite u obe opcije.

Instalacija:

  • Kada udjete na sajt kladionice preko Vas android telefona, na samom vrhu cete dobiti ponudu da skinete fajl za instalaciju

Ukoliko ne vidite nesto poput ovoga, kliknite na meni(tri horizontalne crte u na vrhu ekrana sa leve strane). Potom nadjite karticu ”Android aplikacija”. Skrolujte dole i pronadjite baner ”Download for android” i kliknite na njega.

  • Na nekim telefonima ce biti potrebno da date dozvolu za skidanje aplikacije jer se ne nalazi na Google play prodavnici. Da biste to uradili idite u “Podesavanja”(Settings) i kliknite na karticu “Zastita”(Security). Pronadjite “Nepoznati izvori”(Unkown sources) i oznati dozvolu za instaliranje aplikacija. Koraci mogu biti nesto drugaciji na Vasem uredjaju ali je princip isti.
  • Kada skinete .apk fajl kliknite na “Install”. Za instalaciju je potrebno oko 15 sekundi. Nakon instaliranja mozete direktno uci u aplikaciju “Open”, ili se vratiti na pocetni ekran “Done”.

Za iOS uredjaje iako ne postoji bas napravljena aplikacija, mozete uci na sajt a zatim klikom na “Add to Home Screen” dugme postaviti ikonicu aplikaciju na pocetnom ekranu vaseg iOS uredjaja.

Pinn bet aplikacija u odnosu na desktop ili mobilnu verziju website-a:

Kada otvorite Pinn bet aplikaciju, primetice da je po dizajnu i principu kladjenja identicna mobilnoj verzini website-a. U meniju u cak mozete pronaci karticu “Android aplikacija” koja ce vas dalje voditi ka instalaciji iste. Po otvaranju sajta ili aplikacije ce Vam se uvek pojavljivati prozor koji promovise neki od aktulenih bonusa ili aktuelne igre. To mozete spreciti tako sto cete izabrati opciju “Ne prikazuj ponovo”.

S obzirom da smo vec videli da su mobilna aplikacija i website za korisnike android-a isti, mozemo ih uporedjivati sa desktop verzijom sajta.

Jedna od prednosti desktop verzije je u tome sto je preglednija, to je uslovljeno samom velicinom ekrana vaseg laptop-a ili racunara. Takodje, u isto vreme mozete pratiti stanje na Vasem tiketu koji sklapate i traziti novi par za njega. Pa imate dobar uvid u odigrane kvote kao i ukupnu kvotu/dobitak.

U aplikaciji ovo nije moguce jer je sajt prilagodjen za manji ekran, a da bi ostao pregledan nesto je moralo da se izbaci u odnosu na desktop verziju.

Dakle jedina razlika izmedju ove tri verzije je u tome sto je desktop verzija malo preglednija. A sto se tice funkcionalnosti, odaziva i brzine one su iste.

Kako se ulogovati?

Da bi ste se prijavili na Vas nalog za online kladjenje na pinn bet aplikacija, reba da liknete na crveni kvadratic na vrhu ekrana sa desne strane. Tu cete pronaci polja za unos vasih podataka, kao i opciju resavanja problema zaboravljene lozinke. Prilikom prijavljivanja mozete oznaciti polje da uvek ostanete ulogovani(dok se Vi sami ne izlogujete), pa tako ne morate svaki put iznova kucati podatke.

Kladjenje:

Postoje dve mogucnosti sportskog kladjenja, klasicno, pre pocetka utakmice i uzivo, u toku utakmice.

Za klasicno kladjenje je proces jednostavan, nadjite zeljeni par i tip, oznacite ga i on se pojavi na listi parova na Vasem tiketu. Klikom na ikonicu u donjem desnom uglu ekrana “Tiket”, otvara se pregled Vaseg tiketa i mogucnost uplate istog.

Takodje slican proces je i za kladjenje uzivo, samo sto umesto kartice “Kladjenje” birate karticu “Uzivo kladjenje” i u njoj imate pregled svih meceva koji su u toku. Kvote na uzivo kladjenju se veoma brzo menjaju, tako da ne oklevajte sa uplatom.

Uplata/Isplata

Za sada se nudi samo jedan, onaj stari i vec svima poznat, nazin uplate novca na racun odnosno skidanje istog. Odete u Pinn Bet kladionicu, kazete svoje korisnicko ime, date novac i oni Vam ga prebace na nalog.

Minimalni iznos uplate 20 dinara, a maksimalan iznos isplate je 6.000.000 dinara. Ukoliko zelite isplatu, na svom profilu idite na dugme “Isplati”. Tada dobijate jedinstven kod koji cete koristiti za isplatu tako sto cete otici u kladionicu, zaposlenima dati kod a oni Vama novac.

Korisnicka podrska je sasvim solidna. Imaju vise nacina na koji ih mozete kontaktirati, putem broja telefona ili email-a. Cak im se mozete obratiti i postom, mada je to zastareo nacin zbog vremena koje je potrebno da se Vasi zahtevi obrade. Adrese i brojeve telefona je najbolje da potrazite na njihovom sajtu.

Sve u svemu, Pinn Bet aplikacija je kod nas zaradila ocenu 7/10. Iako je to mlada kladionica i ima nekih stvari koje bi trebalo da dorade, kladjenje u aplikaciji, kao i na sajtu je veoma jednostavno. Aplikacija je veoma funkcionalna i ima isti dizajn kao i mobilna verzija sajt-a pa ne postoji prilagodjavanje kada prelazite sa jedne opcije na drugu.

Detaljnjiju recenziju mozete pogledati kod nasih prijatelja na Mightytips.rs.

Close Comments

Comments are closed.