Saveti za odabir slavine za kadu

Opremanje kupatila može biti pravi izazov iako na prvi pogled to ne izgleda tako. Čini se da se ovaj prostor odnosno prostorija u kući, zbog svoje jedinstvene namene, može brzo i lako opremiti jer u njega idu standardne stvari. Ali izazov postoje veći kada je prostor ograničen veličinom, cevima, ličnim ukusima i stilovima. 

Ono što je posebno važno kod uređenja ili renoviranja kupatila jeste njegova funkiconalnost koja je možda i najvažnija stavka. U odnosu na to ipak treba posebnu pažnju posvetiti odabiru proizoda koji će to i omogućiti, ali i njihovom rasporedu.

Samo jedna u nizu od stvari koju pažljivo treba birati su i slavine za kadu. Zašto je ovo važno i čime se rukovoditi pri kupovini?

Kako suziti izbor u odnosu na veliku ponudu na tržištu?

Ponuda slavina za kadu je zaista velika i raznolika. One se mogu naći u svim manjim i većim radnjama koje se bave prodajom opreme za kupatilo. Takođe mogu se naći manje kvalitetne i one bolje, različitih oblika, boja, veličina i funkcija. Mogu se poručiti i online kojom prilikom će vam poručeni komad stići na kućnu adresu. 

Pitali smo stručne prodavce iz firme Triniti kako suziti izbor i čime se rukovoditi?

Polazeći od dugogodišnjeg iskustva u poslovanju i direktnom radu sa kupcima prodavci iz firme Triniti napominju da je pre svega važno rukovoditi se kvalitetom. On daje garanciju za dugogdišnje korišćenje uz osiguranu komfornost. Naravno u skladu sa ličnim potrebama svakog pojedinca ili porodice, navode da se treba rukovoditi i poštovanjem različitosti u ukusima i stilovima. 

Važna je i vrsta kade i njena pozicija u prostoru

Osim što je važno odabrati kvalitetan proizvod, renomiranog brenda koji svojim imenom garantuje kvalitet, slavine za kadu treba da budu i odgovarajuće shodno prostoru i potrebama. Time se postiže potpuna funkcionalnost i udobnost.

Kod tuš kabina izbor je lak jer su lako prepoznatljive slavine koje se ugrađuju na zid. Dok kod izbora slavine za kadu imamo mogućnost da se one montiraju na zid ili samu kadu. 

Osim toga iz firme Triniti poručuju i da slavine za kadu moraju biti efikasne i funkcionalne kada je menjanje temperature vode i održavanje kontinuiranog mlaza vode u pitanju, ali i da budu lake kada je ugradnja u pitanju.

U nekim slučajevima estetika može biti presudna

S obzirom da je do sada jasno šta čini dobar izbor kada su slavine za kadu u pitanju, ne možemo a da ne pomenemo stvar koja kod određene grupe ljudi bude od presudnog značaja. U pitanju je estetski momenat, odnosno biranje modela koji će se najviše uklopiti u stil i ambijent vašeg ličnog prostora. 

Osim konkretno izbora u smislu načina i mesta na kojem se montiraju, slavine za kadu mogu biti različitog oblika i veličine koji se na neki specifičan način mogu uklopiti u vaše želje i potrebe. Razlikuju se i po materijalu od kojeg su napravljene, boja koje su korišćene ili njihove kombinacije, završnih obrada…

Osim toga, stučnjaci iz firme Triniti ističu da kada je veliki izbor sužen u donosu na sve kritrijume, cena može biti ta koja će uticati da se donese konačna odluka. 

Onda kada znate šta želite odnosno kako želite da vaš prostor izgleda lako ćete naći i prave komade koji će se kao komadići slagalice uklopiti u to. 

Close Comments

Comments are closed.